“Freedom in music” jamsessie voor jonge muzikanten face2face-projects

flyerVanaf donderdagavond 3 oktober, 19.30 uur, start er een maandelijks open podium of jamsessie voor jongeren in het befaamde Bluescafe in de Nieuwstraat te Apeldoorn. Speciaal voor jou staat alle apparatuur klaar om je muzikale ding te doen. Er wachten op jou een legendarisch Hammond orgel, Fender Rhodes piano, gitaar en bas versterkers op een legendarisch podium waar beroemde muzikanten hebben gespeelt.

Het Face2Face open podium “Freedom in Music” , is een samenwerking tussen CJA en Markant/ New-Arts.
De jamsessie geeft de jonge muzikanten een kans om podium ervaring op te doen, andere muzikanten te ontmoeten en is lekker, versterkt, los te gaan, hetgeen thuis vaak lastig is.
Henk van Glabbeek, allround muzikant, opbouwwerker voor het CJA, staat garant dat het open podium toegankelijk is voor de jongeren. Eenvoudige akkoorden schema’s zullen zichtbaar zijn op een flap-over, zodat iedere muzikant op het podium weet wat er gespeelt wordt. Zo kan het alle kanten op gaan, pop, hiphop, rock, funck, jazz etc. Ben je rapper of zanger, freestyle dan gewoon je teksten op de muziek die er voorbij komt.

×

U kunt niet meer reageren.